Showbiz

Veljko želi svom sinu dati ime po OCU a evo šta Anastasija kaže na sve to..

Anastasija je saznala kako će biti uskoro tetka i kako je to velika sreća i radost koju je ona saznala. Naime ona tvrdi da je njen brat itekako usrećio i obradovao sa ovom viješću.

Naime Anastasija Ražnatović ima 21 godinu i ona je priznala da je itekako zadovoljna sa svojom snahom i da su uvijek bile u dobrim odnosima i nikada se nisu svađale.

Naime nije se nadala da je nešto ovako i na ovaj način moguće i da će se one ovako dobro slagati i da je itekako sretna i zadovoljna zbog toga.

Naime ona je priznala da će ova godina za nju biti itekako lijepa i da će mala beba koja će doći će biti posebna sreća i radost za sve njih.

Bogdana je priznala da je itekako sretna i zadovoljna sa svim što je do sada njena snaha i brat ostvarili i napravili te da nikada nije sumnjala u njih i u to šta će i kako oni mogu i na koji način da ostavre sve u svom životu.

Naime ona je priznala da će njen brat dati ime sinu Željko jer im se to ime nekao posebno sviđa i žele da bude baš to.

Onda ona je bila kuma prilikom upoznavanja nejnog brata i nejne snahe Bogdane i da je to bilo posebno drago jer je uradila i napravila i da je posebno sretna i zadovoljna zbog toga.

Onda smatra da je njena snaha jedna jako dobra djevojka koja je spremna da uradi i napravi sve za sreću svoje porodice i u to su se svi mogli da uvjere do sada bezbroj puta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *