Showbiz

Veljkova BIVŠA djevojka samo 3 mjeseca nakon poroda se vratila na poso i sve oduševila sa svojim izgledom..

Ksenija Bujišić je do sada uspjela da dobije titulu jedne od najljepših voditeljica na našim prostorima. Naime ona se nedavno porodila i nije bilo 3 mjeseca na poslu.

Ona je do sada radila kao voditeljica “Jutarnje prognoze” i zaista je jako dobro radila svoj posao i bila posebno sretna i zadovoljna.

Naime ona je rodila djevojčicu kojoj je odlučila dati ime Lara jer joj se već duže vrijeme sviđalo ovo ime.

Naime ona je odlučila malo vremena da provede na porodiljskom jer je smatrala kako je ipak to za nju najbolje nakon svega.

Naime ona je priznala kako se baš uželjela posla i jedva je čekala da se vrati i da počne da radi.

Ksenija je se prije dva dana vraila na svoj posao i sve je iznenadila sa svojom figurom i izgledom koji ima nakon tri mjeseca od poroda.

Kao da se nije ni porodila jer jako dobro izgleda i sama je itekako svjensa svega toga i uvjerena je da će biti svi oduševljeni sa njenim izgledom i ljeportom koju ima.

Ona je jendo vrijeme bla u vezi sa Velkjkm Ražnatpvićem koji je nakon je počeo svoju vezu sa Bogdanom koja je njemu danas sve i sa kojom je posebno sretan i zadovoljna i sa njom sad aplanira vjenčanje da ima.

Kesnije je sa Veljkom bila prije 3 godine u vezo ali njihov aveza niej baš nešto dugo trajala. Radilo se o samo dva mjeseca veze koju su oni imali.

Ona je sad asretna ali i Vlejko sa svojom verenicom Bogdanom tako da sve u svemu opet na krjau je jako dobro ispalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *