Showbiz

Veljkova SVASTIKA je u vezi sa BRENINIM SINOM.. Niko nije znao za ovo..

Naime Lepa Brena ima sina koji mami uzdahe mnogih djevojaka i mnoge bi dale sve samo da bi mogle da budu sa njim. Naime mnogi se pitaju da li on ima djevojku i ko bi ta djevojka mogla da bude.

Naime on je priznao da je talenat za muzikom naslijedio od svoje majke te od malena je volio da svira i da pjevuši i svi su odmah znali čime će se on baviti u budućnosti.

Naiem on je počeo aktivno da radi i da snima te daje svoj maksimum da bi mogao da ostavri sve ono što želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi i napravi.

Naime on je nekoliko puta kao mali svirao gitaru sa svojom majkom i zaista je davao sve od sebe da bi uspio da ide u tom smijeru.

Nedavno se pojavla vijest kako je Veljko u vezi sa Bogdaninom sestrom već nekoliko mjeseci te da oni skrivaju svoju vezu od javnosti jer smatraju da je tako najbolje.

Naime Bojana je jako lijepa djevojka i svojom ljepotom privukla je veliku pažnju na svadbi svoje sestre i svi su se mogli uvjeriti u to kako ona izgleda jako dobro te kako je uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu.

Naime Stefan je jako lijep momak a i pametan te mnoge djevojke bi bile itekako sretne i zadovoljne pored nejga i niti jenda od njih ne bi sgurno zažalila.

Naime Stefan Živojinović do sada nikada nije viđen niti sa jednom djevojkom i mnogi su se pitali ko je ta djevojka sa kojom je on u vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *