Uncategorized

Verica ŠERIFOVIĆ je otkrila zašto i kako se naljutila na MARIJU te kako je ona itekako razočarala!!

Verica Šerifović je do sada dala sve od sebe da bi postigla sve ono što želi i kako u svom životu i na jedan poseban način.

Verica Šerifović je priznala da je posebno sretna jer je uspjela da uradi sve ono št je imala u planu da uradi u svom životu a i Marija je također uspjela da uradi dosta toga na šta je ona itekako ponosna.

Verica Šerifović je sada malo smanjila svoje nastupe i više ne nastupa kao ranije što je to radila.

Naime Verica je nedavno sebi otvorila slastičarnu koja je postala jedna od poznatijih slastičarni u Boegradu i u kojima je veliki broj ljudi itekkao zadovoljan sa svim što je ona do sad ai kako uradila i na koji način.

Naime Verica Šerifović ej nedavno bila sa Mairjom na godišnjem odmoru gdje su maskimalno ućivale njih dvije i podijelile su veliki brj fotografiaj na kojima se vidi akko su maksimalno uživale na pravi način.

Marija Šerifović je je velika podrška Marijiji Šerifović i ona je itekako sretna i zadovoljna zbog toga i to je do sada bezbroj puta priznala.

Marija se sada također malo manje angažovala oko posla i manje radi nego radnije kao što je radila i na koji način je do sada uspjela u svemu tome.

Verica se maksiamlno potrudila da uradi sve ono što želi i kako u svom životu i na tome su joj mnogi čestitali bezbroj puta.

Piogledajte kako su one uživale tamo na odmoru i uvjerite se kako se one nisu psovađale kao što mnogui tvrde da jesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *