Showbiz

Vesna ĐOGANI priznala kako je iza nje jako TEŽAK DAN a tek kada vidite šta joj se desilo sa licem sve će vam biti jasno!!!

Vesna Đogani je do sada uradila puno toga i napravila određene stvari u svom životu kojima je mnoge iznenadila jer niko se nije nadao da će ona baš sve ovako i na ovakav način da uradi i napravi do sada.

Naime ona je podijelila story na kojem se moglo vidjeti kako ona na svom licu ima veliku oguljotinu i to pored usne.

Vesna Đogani je priznala kako i šta joj se desilo sa licem te kako je ona bez obzira na sve to išla na jednu ceremoniju na koju je trebala da se pojavi i koju je odavno planirala da uradi i napravi.

Ni sama nije znala šta joj se desilo i na koji način.

Ovo joj se iznenada pojavilo i ona je pookušala da sve to eliminiše i sakrije sa puderom ali nije išlo u tome.

Naime ona nije baš toliko aktivna na društvenim mrežama i u to su se do sada mnogi mogli da uvjere da ona to be radi kao nekada jer joj više nije toliko zanimljivo.

Malo se povukla kada je u pitanju i karijera jer je odlučila da je tako ipak i najbolje da uradi i napravi do sada i mnogi su se iznenadili kada su vidjeli i čuli nešto ovako i na ovakav način.

Naime Vesna Đogani se maksimalno do sada potrudila da sve to sredi na najbolji mogući način i da je to ono što ona želi i treba da napravi do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to šta joj se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *