Showbiz

Vesna Zmijanac će biti novi član žirija ZVEZDI GRANDA..

Vesna Zmijanac je jedan po potencijalnih kanidata koji bi mogli da budu novi dio stručnog žirija u Zvezdama Granda. Po svim kategorijama ona tome maksimalno pripada i mogla bi da bude jako dobra u tome.

Kada je ona čula za to odmah je priznala kako ona baš i nije zainteresovana za to jer ipak ona ima previše ovabeza a to je velik odgovorionost.

Naime ona ima čak 3 kuće i vrijee provodi u sve tri i pazi da joj sve bud eonako kkao ona želi i smatra da je anjbolje da ima a i voli da provodi vrijeme sa svojom malom unučicom koja je njoj sve i sa kojom je ona baš sretna i zadovoljna.

Taklo da Vesna Zmijanac je odmah sve odbila kada je čula za ovaj prijedlog da i ona bude dio njihovoh tima.

Veska Zmijanac je oduvijek maštala o tome da jednog dana ima čak tri kuće i da može da provodi vrijeme u sve tri i da bude jako sretna i zadovoljna sa tim.

Naime sumnjala je u to da li će imati vremena da provodi vrijeme u njima ali sada kako je počela manje da radi s godinama ona provodi vrijeme u svim kućama dok ranije naravno nije jer nije imala toliko vremena za to.

Vesna Zmijanac je do sada dosta radila u svom životu i uspjela je u tome i sada naravno želi malo da uživa i da se odmara nakon svega što joj se i kako do sada dešavalo jer smatra da je to zaslužila.

Nikolija je učinila najsretnijom ženom na svijetu s obzirom da joj je podarila unuku koja najviše vremena provodi sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *