Showbiz

Vesna ZMIJANAC pronašla momka koji je mlađi od nje 16 godina ali njoj to ne smeta.. Pogledajte ko je njen momak…

Vesna Zmijanac je nedavno bila na festivalu Ulaz koji je već zakazan za ovo ljeto u Beoghradu a na ovu žurku ona nije mogla da dođe sama, odlučila je doći sa pratnjom a njena pratnja je bio muškarac 16 godina mlađi od nje.

Vesna Zmijanac je izgledala nekako baš blisko sa ovim muškarcem i svima je domah bilo jasno o čemu se radi i da je ona sa njim u vezi bez obzira na to koliko ona to demantovala i slično-

Nikola Mihajlović je Vesnin novi mimak sa kojim je ona već neko vrijeme u vezi bez obzira na njegove godine jer je njoj bilo važno da su oboje sretni i zadovoljni sa svim što su imali i što se do tada desilo između njih.

Na ovoj žurci Vesna je djelovala baš nekako sretno i zadovoljno i mngi su se pitali da li ej ovo iskreno od nje ili nije.

Vesna je priznala da njoj ljubav cvjeta i kao da je boli baš briga za ostale đta misle i kako o svemu tome jer je njoj bitno da je ona sretna i zadovoljna zajendo sa njim samo kako bi bila sretna i zadovoljna.

Vesna Zmijanac do sada niej jednu svoju vezu nij e otkrivala javnosti i niko do nedavno niej ni znao da ona im ovko tajne veze koje na sve moguće načine sakriva od svih.

Mnogi su se iznenadili an ovo od nje jer je ona do sad aništza nje ovako diejlila iz svog privatnog ćivota i daval bi sve od sebe kako to niko n e bi ni saznao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *