Showbiz

Viki Miljković otkrila šta sve zna o CECI a do sada niko nije čuo za ovo…

Ceca je Vikiju kuma i ona nije baš dugo vremena pričala o tome te su mnogi za to i zaboravili. Naime nedavno se Viki prisjetial vooga te je odlučial da spomene i Cecu.

Viki tvrdi da je njeno i Cecino kumstvo od malih nogu i da je to zapravo pravo estradno kumstvo. Naime Cceic otac i Vikijeva majak su zajendo studirali na Pedagoškoj akademiji u Prištini i nekako odatle je sve ovo i počelo.

Ni sama ne može da se sjeti kada su se one tzačno upozale s obzirom na to da je sve to bilo itekako davno i da su bile baš mlade.

Bile su zajedno na Breninom koncertu u hali Čair gdje su njih dvije zajendo tada razmišljale i maštale o tome da i one jednog dana stanu na ovu scenu i da budu ovako uspiješne kao i Brena.

Što danas zaista i jesu i sada kada nekao vrate film unazad i akda se svega sjete kako i šta je bilo jednostavno ne mogu da vjeruju da im se sve i ostvarilo i da su tada samo tako maštale i pričale o tome.

Naravno Ceca je malo starija i ona je prva počela da gardi svoju karijeru i pomogla je i Vikiju davajući joj brojne savjete šta i kako treba da uradi da bi bila poznata i uspiješna u svemu.

I dan danas vole zajendo da sjednu i da se prisjete tako nekih stvari i situacije koje su im se do sada dešavale.

Pogledajte njihove zajdeničke i fotografije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *