Showbiz

Viki Miljković počela sa OPREMANJEM STANA ali u zadnji čas je odustala jer joj se desilo ovo!!

Viki Miljković je nedavno kupila dva stana u centru Beograda koja je odlučila srediti i opremiti nekao baš po svom ukusu i onako kako to ona želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi.

Viki Miljković je počela sa uređivanjem stana i u jednom trenutku ej samo prestala jer je shvatila kako joj treba velika suma novca i da bi morala svu ušteđevinu da potroši tako da je nakon svgea odlučila napraviti malu pauzu.

Naime ona je potražuila najboljeg arhitektu kkao bi mogaod a odradi i napravi projekat kako i na koji način je najbolje uraditi i odraditi određene stvari.

Sada je uradila prvo prioritete pa onda će naknadno da uradi i odradi ostalo što je potrebno da se uradi i napravi do sada.

Naime ona je do sada napraivla puno toga u svom životu i na pravi način se maksimalno posvetila određenim stvarima kako bi sve funkcionisalo na najbolji mogući način.

Sada je odlučila napraviti malu pauzu sa uređivanjem stana te se bacila na snimanje novog spota i pjesama jer već neko vrijeme ništa niej uradila i sada želi da to ispravi i napravi promjenu kada su te stvari u pitanju.

Viki Miljković je uspjela da izgradi jako dobru karijeru do sada i u to su svi mogli da se uvjere da je ona davala svoj maksimum i da je radila sve na najbolji mogući način i onako kako to ona smatra da je potrebno da se uradi i napravi.

Oduševit će vas svojim izgledom. Pogledajte i sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *