Showbiz

Više od 10.000 eura je bio njen honorar na Veljkovoj svadbi.. Pogledajte koliko je zaradila Aleksandra..

Naime na Veljkovoj svadbi je izgleda Aleksandra Mladenović najviše para zaradila te se danima samo o tome pričalo koliko je ona zaradila i na koji način tolike pare od njega.

Naime ona je odlučila ostati suzdržana i sakriti cifru koju je ona dobila na Veljkovoj svadbi kao honorar jer je smatrala da je tako ipak najbolje za sve.

Bila je gost u emsijii kod Ognejna Amidžića gdje je on pitao da li je njen honorar na Veljkovoj svadbi bio 10.000 eura a ona je zastala kao da se dvoumi te je rekla kako iopak to želi da zadrži za sebe ali ono što je sigurno jeste činjenica da je ona vjerovatno dobila i veću cifru.

Naime ona je uspjela da izgradi jako dobru karijeru i u to su se svi mogli da uvjere jer je ona do sada uradla puno toga i itekako je napredovala u šta su se svi mogli da uvjere s obzirom na to kako je ona do sada bila spremna na sve samo da bi dobila i uradila ono što joj je zaista potrebno.

Na počerku svoje karijere mnogi su je poredili sa Cecom i obično su tvrdili kako će ona uspjeti da uradi i napravi puno toga u svom životu i da je ona Cecina nasljednica.

Tvdri da niakda nije mogla ni da zamisli da će doći dan da ona bude na svadbi Cecinog sina i da pjeva.

Tvrdi da je tada mogla samo sanjati o svemu tome i da nikada nije ni pomislila da je moguće da joj se ovo ostvari te je itekako sretna zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *