Showbiz

Vjerovali ili NE, ova POZNATA PJEVAČICA SE UDAJE!! Poklon za rođendan je dobila putovanje u Pariz ali i PRSTEN.. Pogledajte kako je zaručio momak…

Poznata pjevačica Katarina Grujić je nedavno proslavila svoj rođendan sa svojim momkom u Parizu. Naime ona je priznala kako ima veliku želju da ode tamo a da nije poslom i kako bi mogla tamo da uživa i odmara.

Njen momak je za to znao tako da je odlučio da će da joj ispuni njenu želju i da je povodom njenog rođendana odvede tamo i da joj ispuni želju.

Naime ona je proslavila svoj 27.rođendna i priznala je da nikada bolji rođendan nije imala te da nije očekivala da bi nejn momak baš tada mogao da joj ispuni ovu želju koju ima već duže vrijeme.

Osim toga ona je dobila i jedan skupocijeni prsten od svog dragoga ali ona tvrdi da se ne radi o vjereničkom prstenu ali niko u to ne vjeruje.

Jer sve simbolizira nekako na to, i grad ljubavi i njen rođendan i još presten je dobila i to skupocijeni.

Naime ona je odlučila da nikome neće d apokaže svog momka i da niko ne sazna o kome se radi jer ej njoj nekako to važno da bi mogla da bude sretnija i zadovoljnija u svojoj vezi i da nema problema oko toga.

Katarina Grujić je nakon prekida veze sa poznatim crnogorskim biznismenom neko vrijeme bila sama i svi su mogli primijetiti kao je to oistavilo traga na nju i kako je posebno pogobilo te da neće nikada toj oboni moći oprostiti neke stvari.

Niej se nadala da bi mogla ovako brzo da pronađe osobu sa kojom bi mogla da bude i sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *