Showbiz

Vladimir Tomović se vraća u ZADRUGU ali ovaj put je odlučio uraditi ovo…

Vladimir Tomovuić je nedavno diskvalifikoan i odlučio je povodom toga da se malo smitri i razmisli o nekim stvarima tako da je odlučio da će sada nakon poonovong ulaska da se osveti ljudima koji su mu uradili ovo.

Naiem on je sada napunio ba5rerije nakon svog izlaska u spolajšnji svijet te je priznao da je sada spreman za ponovni ulazak nakon svega što se do sad ai kako desilo.

Naime on je priznao da Minu već ima u šaci i jedva čeka da joj se osveti za sve što mu je i kako do sada napravila i na koji način jer neke stvari koje mu je uradila nikada neće moći da joj zaboravi i oprosti.

Naime narqavno on neće sve te stvari odmah da otkriva i da iznosi jer on ui riajliti prvenstveno ulazi da bi riješio neke muke i orobleme koje je tamo napravio.

NMaiem Mina je imala veliki šok u svom životu za koj je priznala da ga nikada neće moći da zaboravi i eliminiše iz svog života.

Vladimir zna sve detalje i odlučio je da će da sv to istražći i da sazna sve detalje kako bi joj se mogaso pšojaviti sa pravim argumentima i tiješiti sve to i reći naravno u lice nakon svega što mu je i kako do sada napravila.

Ivana je do sada nekoliko puta zamolila Vladimira da ne priča o tome jer je to ono što ona želi sakriti i sačuvati samo za sebe i da niko en sazna ali s obzirom na tzo pšta mu je napravila on želi da joj se osveti na pravi način za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *