Showbiz

Voditreljka PAROVA proživljava PAKAO iz dana u dan, dobiva prijeteće poruke a evo i zašto…

Jelena Petković je poznata voditeljica Parova koja je nedavno hitno morala da ide na operaciju i svi su se posebno uploašili za njeno zdravlje jer nikome nije bilo jasno šta i kako tačno se desilo sa njom te zašto.

Ona je imala jaku zbobolju i nakon 3D snimka koji su joj morali da urade shavtili su kako ima određene promjene u donjem dijelu svoje vilice a doktori su odmah uradili biopsiju kako bi saznali o čemu se radi.

Ona je uvijek vjerovala da mora da bude dobro i da će biti dobro uvijek tako da je i ovaj put vjerovala te jedva čekala da dobije nalaze i da sazna šta i kako se dešava.

Već 10 dana je čekala rezultate sa biopsije ali nikako da ih dočeka i odjednom je imala jake bolove te je odmah otišla u bolnicu.

Ona je uradila sve pretrage i dobila određene tablete za bolove dok ne dobije rezultate sa biopsije jer samo tada će moći da bude sigurna šta i kako se dešava sa njom i njenim tijelom.

Iz dana u dan se nekako sve više plaši jer ne zna o čemu se radi i šta bi moglo da bude a osjeti jake bolove a ne zna zbog čega se dešavaju ovakve stvari.

Njeni prijatelji su joj velika podrška i ohrabruju je iz dana u dan da ne bude zabrinuta i da vjeruje da će sve da bude dobro i da je ovo samo rutina i da će još malo sve ovo da ostane jučer i da će zaboraviti sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *