Showbiz

Voja Nedeljković pored sebe ima pravu LJEPOTICU koja je mlađa 18 godina od njega!!Pogledajte kako izgleda njegova žena i uvjerite se u to!!!

Voja Nedeljković je već dugo vremena u braku sa prelijepom ženom koja je 18 godina mlađa od njega i koja ima fenomenalan izgled i ljepotu.

Naime Vojislav Nedeljković je stariji od svoje žene itekako puno ali njemu to nikada nije smetalo i on nije nikada imao problem s tim.

Naime on je priznao bezbroj puta da njemu godine nikada nisu bile problem te da je on sve radio što je htjeo i mislio da je ipak najbolje za sve njih.

Oni imaju sina koji je unio puno sreće i ljubavi u njihov život i to su do sada bezbroj puta priznali da se desilo.

Naime Voja već dugo godina radi na televiziji kao voditelj Grand showa i sam je priznao da je to njegova prava sreća i sve ono što on želi i voli da radi i nikada ne bi mijenjao jer je to njegova prava radost i sreće i sve što on želi i kako želi da uradi i napravi.

Naime ni sam nije mogao da vjeruje da se neke stavri na ovaj način mogu odvijati i dešavati u žiovtu te sada nakon svega toga s euvjerio da je nešto ovako i na ovakav način zaisat moguće te da se neke stvari mogu promijeniti i napraviti.

Naime Voja je priznao da je njegov sin njemu sada najveći ponos u životu te da je sve to što je on htjeo da ima i da napravi u svom životu.

Priznao je i sam da nije mogao da vjeruje da su djeca baš ovolika radost u životu ali sada se u sve to itekako i uvjerio da je tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *