Showbiz

Vojin Ćetković priznao i otkrio šta mu se desilo i šta je UGROZILO NJEGOVO ZDRAVLJE..

Naime Vojin Ćetković je nedavno imao zdravstvene probleme sa kojima se morao nositi na pravi način i izboriti se iako se nije nadao da bi nešto ovako moglo biti sada i na ovakav način.

Naime Vojin Ćetković je iznenada pao na sred bine dok je trajala promocija filma Grudi i svi su se itekako uplašili kada su ga vidjeli ovakvog jer niko nije imao ni pojma o tome da bi on mogoa biti bolestan i slično.

Name on je odmah hospitalizovan i pružena mu je potrebna pomoć i srećom on je bio sasvim u redu i sve je bilo dobro nakon što su mu pružili pomoć koja mu je zaista bila potrebna.

On je ubrzo pušten na liječenje od kuće i rečeno mu je sve šta i kako treba da uradi i na koji način da bi sve bilo u najboljem redu i da ne bi imao neke muke i probleme oko svog zdravlja i slično tome.

Naime on je sinoć bio u Zvezdara teatru jer je bila premijera rimejka predstave koji je radila njegov asupruga Sloboda Mićalović koja je imala glavnu ulogu.

Vojin je odlučio doći jer zna koliko mu je njegova supruga do sada bila velika podrška i pomoć u svemu i koliko joj je zahvalan za sve to i kako nikada nije imao problema sa njom oko nekih stvari i koliko je sretan i zadovoljan pogotovo zbog takvih stvari.

Sada je spreman uraditi sve kako bi i ona bila sretna.

Pogledajte kako je sve to i bilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *