Showbiz

Vranješ dao INTERIVJU u kojem je otkrio sve o tome kako i šta se dešavalo u njegovoj VEZI SA JELENOM KARLEUŠOM te je pokazao i fotografije!!!

Naime prije godinu dana je na svim portalima osvanula Jelenina fotografija na kojoj se vide njeni intimni dijelovi a te fotografije je ona slala svom ljubavniku Ognjenu Vranješu.

Naime ona je naravno sve to demantovala da nije istina i da se radi o fotomontaži koju je on uradio samo kako bi joj se osvetio jer ona nije htjela da bude u vezi sa njim.

Naime njemu je ovaj skandal itekako naštetio i to više nego njoj koja se u ovom slučaju osramotila.

Naikme on je prioznao da kada bi mogao da vrati vrijeme on bi sve to promijenio i dao bi sve samo kako ne bi napravio nešto ovako.

Naime on je priznao da je Duško Tošić jako dobra osoba i da se on njemu divi kako on može da živi sa Jelenom i da joj toleriše sve te stvari i skandale koje je ona do sada napravila.

On je priznao kako mu je uvijek bilo slatko to kako je Jelena lagala na pravi način i kako je oduvijek znala šta i kako i na koji način da napravi.

Naime on je priznao da nikada više ne bi ni pomislio na to da se vidi sa njom a i zna da ona već ima s kim da se viđa ali nije htjeo ništa više o tome da otkriva.

Naime on je nakon svega ipak odlučio da će da odustane od tužbe bez obzira na sve jer je smatrao da bi tako najbolje bilo da uradi nakon svega što se i kako se do sada desilo i o čemu je on sve razmišljao i sa kojim se stvarima nosio i na koji način do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *