Showbiz Zanimljivosti

VRIJEME JE DA UPOZNATE NOVOG CECINOG IZABRANIKA! Mlađi je od nje 8 godina a evo sa čim se bavi! Konačno ga predstavila javnosti a pao je i PRVI POLJUBAC!

Svetlana Ceca Ražnatović koja ima 46 godina kako saznajemo, u vezi je sa Bogdanom Srejovićem koji ima 38 godina. On živi u Beogradu isto kao i ona i kako saznajemo, njih dvoje su u vezi već duže vrijeme. Ceca ga je skrivala od javnosti ali konačno smo saznali tko je on i sa čime se bavi.

Ceca skoro nikada ne priča o svojim privatnim planovima kao općenito o svome životu, ali sada smo saznali za njenog dečka.

Upoznala ga je na proslavi rođendana u svoje prijateljice a malo tko ga zna jer nije javna ličnost.

Bogdan je bio u braku i dobio je djevojčicu u njemu a navodno mu je supruga bila sadašnja djevojka Saše Kovačevića. Djevojčica mu je centar svijeta i ništa ne mijenja za nju.

Sa Cecom je bio i na Jahorini i provodili su se a prvi put su snimljeni u restoranu u Beogradu. Držali su se za ruke kao što se vidi i i na fotografiji.

Mislimo da je ovo Ceci promaklo a šta će djeca reći na novog izabranika vidjeti ćemo. Inače Bogdan je ugostitelj i odlično mu ide u ovome poslu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *