Showbiz

Vrlo brzo su ZABORAVILI ŠABANA ŠAULIĆA.. Njegova rodna kuća u ŠAPCU je zatrpana smećem..

Šaban Šaulić je bio jedan jako dobar čovjek prije svega a onda jako dobar pjevač koji je znao na pravi način da napravi jako dobru atmosferu i koji je znao na pravi način da usreći ali i da rasplače ljude.

Naime on je 501 godina već na sceni i uspio je dosta toga da uradi u svom životu i način na koji je to on uradio je zaisat svima bio poseban.

Njegove kolege naprosto nisu mogle da vjeruju šta i kako se desilo sa njim i da je moguće da ovako nešto može da se desi i da je on odjednom ovako nestao.

On je veliki broj dueta snimio sa svojim kolegama i naranvo i to će se uvijek pamtiti. Njegove kćerke su priznale da će dati sve od sebe da srede i da održavaju njegovu kuću u rodnom kraju u kojoj je on bio naprosto najsretniji i u kojoj je on dosat vremena provodio.

Sada kada je već prošlo 6 mjeseci od njegove smrti ispred rodne kuće se nalazi veliki kontejner prepun smeća. Očigledno je da niko nije obilazio kuću već dosta vremena.

Šaban Šaulić je do sada maksimalan trud ulagao u svoju kuću jer je u njoj volio njaviše vremena da provodi i zaisat nigdje nije bio sretan kao u njoj i to je on uvijek govorio.

Njegove komšije su priznale da se ništa ovako nije moglo desiti dok je Šaban bio živ jer je on uvijek se maksimalno trudio oko toga da pazi na sve u ovoj kući a oni sada nikako ne mogu da se izbore sa silnim glodarima koji su se tu pojavili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *