Vijesti

Za jedan dan su umrle čak 223 osobe!! STANJE JE ALARMANTNO..Evo u kojem gradu je najkritičnije i ni slučajno nemojte ići tamo!!

Đuzepe Konte je premijer Italije i odlučio je da će da se obati javnosti kako i šta se desilo i na koji način te kakva je situacija u njihovoj zemlji te i šta bi trebalo da se uradi i na koji način.

Naime on je priznao da je poduzeo sve mjesre predostrožnosti da se virus ne širi dalje i da je on zabranio kretanje na području Lombardije kao i još 14 italijanskih provincija.

Naime on je odlučio da če da objaviti o kojim provincijama se radi i na koji način je potrebno uraditi određene stvari i na koji način da se virus ne bi širio dalje i da ne bi došlo do panedemije jer je epidemija već prisutna.

Naime radi se o pokrajinama Marće, Veneto, Milano, Venecija, Pijemont, Emilija-Romanja i radi se znači o sjevernom diejlu Italije a jednim dijelom i centralni dio Italije.

Sve dok se situacija ne smiri u ovu zelju i u ove gradove se neće moći ući samo tek tako i neće se moći prići na ovakav način.

Naime radi se o ograničenju jer je to jedini način da se smanji i spriječi mogućnost daljeg širenja bolesti.

Naime do sada se u Italiji zarazilo 5800 osoba a umrlo je 223 osobe dok je njih 1.200 u karantinu.

Naime niko se nije nadao da bi se ovo ovako brzo moglo širiti i na ovakav način i da je moguće da e stvari odvijaju na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvejerite da je situacija ozbiljna i obavezno pazite na određene stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *