Showbiz

Za Lidiju su mnogi mislili kako je ona PREZGODNA DOK se nije skinula u kupaći… CELULITA NA SVE STRANE…

Lidija Vukićević je jedna jako atraktivna glumica koja ima već dosta godina i fenomenalan izgle dkojem se mnogi dive i pitaju se kako ona uspijeva u tome.

Ona ima 56 godina i sada izgleada barem 20 godina mlađe kada je vidite u živo. Naravno ne možemo očekivati od nej da ima savršeno zategnuto tijelo s obzirom na to šta i kako je do sada prošla i kakav život je imala.

Lidija je priznlala kao je muke mučilas a celulitom ali nikako nije supjela da ga se riješi i da ga već dugo vremena ima.

Naime ona je posebno sretna jer ovako izgleda i tvrdi da je njoj vaćno da je ona zadovoljna a svi ostali su manje važni i bitni.

Lidija je do sada dosta toga uspjela da ostvari na ovaj način i zbog toga je posebno sretna i zadoovljna a sada se nekao povukla iz glumačke karijere jer je shvatiala kako joj je vrijeme da se napokon odmori od svge ajer jednostavno ne može sve da stigne u životu.

Ona je još uvijek sama i mnogi su se do sad pitali bezbroj puta šta se depava sa njom i zašto ona nema nikoga pored sebe te kako može da ima muškaraca kojeg god poželi da ima.

Lidija je odlučila da joj je bolje da ostatak svog života provede sama jer je ona naprosto tako i navikla te kako je to za nju nekako njabolji izbor od svega.

Pogledajte jene ftografije i uvjerite se kako ona izgleda i an koji način održava svoju ljepotu koju ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *