Showbiz

Za ovog mladića je veliki broj ljudi sakupljao novac za LIJEČENJE ali nažalost on je IZGUBIO BITKU a pogledajte i zbog čega!!! RASPLAKAT ĆE TE SE…

Naime danas sve češće možemo čuti kako mladi obolijevaju i umiru od raznih bolesti i kako vrlo brzo izgube bitku. Naime oni se većinom bore i daju sve od sebe da prevaziđu nešto ovako ali nažalost ne uspiju da to riješe i na kraju završe kako završe.

Naime za ovog mladića mnogi su čuli i sakupljale su se pare za njega kako bi on mogao da ode na liječenje i operaciju te da uspije da ovo prevaziđe i preboli.

Naime Tijana Miljković koja dolaz iz Leskovca ima samo 25 godina i bila je u vezi sa ovim mladićem koji je ovako rano izgubio bitku za žiovt i koji nije uspio da ovo preboli i izliječi se.

Naime njen momak Milan Milošević koji je sa 28 godina nažalost zauvijek napustio ovaj svijet i otišao.

Pare koje su ostale od njegovog liječenja su poklonjene djevi koja su bolesna a on je zamolio svoje roditelje da ako mu se nešto desi da sve te pare ulože i poklone djeci koja su bolesna i kojoj je potreban ovaj novac.

Zahvaljujući njegovim parama koje su ostale i poklonejne dva dječaka su dobila šansu da idu na liječenje i to jedan od njih ima tumor na mozgu a drugi na srcu.

Tijana je otkrila kako je njen momak vodio normalan i zdrac način života te kako nikada do sada nije imao neke probleme i kako je odjsneom sadznao da ima nolesnu jetru i da je tumor već metzastazirao.

On je mislio da ima urološke probleme jer je osjećao peckanje u donjem dijelu stomaka i nije se ni nadao da bi moglo da se radi o ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *