Showbiz

ZABRANA ULASKA U OVU ZEMLJU!! U ovoj zemlji je najveći broj oboljelih od ovog virusa… Pokušali su to sakriti ali evo dokaza..

Naime radi se o tome da je u Iranu preminulo do sada 210 osoba od Korona virusa a te opodatke niko nije iznosio i samo se pričalo o Italiji i Kini a niko nije ovu zemlju spominjao i mnogi su izgleda za to i zaboravili.

Naime radi se o tome da je do sada bilo rečeno da se radi o 34 slučaja i da je to to ali ipak radi se o 388 oboljelih za koje mnogi nisu znali i mogli da vjeruju da je nešto tako i na takav način moguće.

Naime radi se o tome da su to osobe koje su iz Teherana i Koma i epidemija se proširila dalje i na taj način je nastao haus.

Naime ono što je poznato jeste činjenica da se epidemija proširila iz Vuhana i to 07.12.2019.godine i da je broj oboljelih i zaraženih rastao iz dana u dan.

Di sada se u svakij državio pijavilo po nekoliko oboljelih i to su do sada svi mogli da vide i da saznaju za te podakte jer te podatke niko do sada nije skrivao samo negdje za neke zemlje nisu iznešeni tačni brojevi i tačno stanje.

Onda neke stvari niko nije očekivao da bi na ovaj način i ovako iznenada i brzo mogle da se šire i da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Sada je potrebno da se uradi sve samo kako bi se taj slučaj što prije i na što brži i lakši način riješio i kako bi se neke stvari objasnile na pravi način i onako kako je to i zaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *