Showbiz

Zadruga će ipak završiti prije nego što je trebalo da završi!! Željko Mitrović je odlučio sve ovo prekinuti jer..

Zadruga je do sda uvijek trajala 3 mjeseca tako da uskoro možemo da očekujemo i njen kraj s obzirom koada je počelo takmičenje. Kako se kraj bliži takmičari su svi nekako posebno napeti jer se svi pitaju ko bi mogao da odnese glavnu pobjedu i ko bi mogao da pobijedi.

Naime rijaliti će da traje do 5.jula i tako da su se svi nekako posebno unervozili zbog toga a svi su sada počeli da pričaju o tome ko bi mogao da odnese glavnu nagradu i ko bi mogao da pobijedi.

U prošloj sezoni glavnu nagradu odnijela je Kristina Kija Kockar i sada su nekao svi sigurni da bi ove godine pobjedu mogla da odnese Luna Đogani s obzirom na to da se radi o dvije suparnice.

Željko Mitrović je priznao kako je ove godine dosta toga novog se desilo u rijalitiju i da je ion zadovoljan kako je sve to prošlo i kako se završilo u konačnici jer ipoak je on uložio veliku sumu novca u ovaj projekat.

Sada se jopš ne zan da li će on ponovo napraviti novu sezonu rijalitijas jer je on počeo već sa snimanjem nove serije.

Željko Mitrović je odlučio da će sada da uradi nešto sasvim novo i neočekivano a nama ostaje samo da se pitamo šta bi tio moglo novo da bude te šta li je on to spremio.

Naime Željko Mitrović je do sada dosta toga uradio neuobičajnog i sam je zadovoljans as vim što je do sada napravio i kako je napravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *