Showbiz

Zadrugarka hitno potražila pomoć nakon što joj je pozlilo!!Evo ko je kriv za sve…

Jelena Pešić je Zadrugarka kojoj je sinoć pozlilo u rijalitiju nakon što je imala tešku svađu sa Markom Janjuševićem Janjušom. Naime nije mogla ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi.

Naime ona je počela da plače i trese se pred svima te su se mnogi pitali kako i na koji način bi ona mogla sve to da podnese i da prihvati neke stvari.

Naime ona je sjedila nekoliko minuta ispred kapije i imala ej želju da istog trena napusti rijaliti i da ide kući i plakala je nekoliko minuta pred svima.

Naime Stefan Karić je odmah došao do nje da bi joj pomogao na pravi način da svim tim i da je smiri ali ona nije htjela i nije mogla da se smiri.

Nekako je uspjela da sakupi hrabrosti i da ustane i krene da ide unutra ali ponovo joj je pozlilo i odmah je pala.

Neke stvari koje su im se desile su itekako uticale na njih i da je sve moguće da se desi na ovakav način i da neke stvari niko od njih nije mogoa ni zamisliti da bi mogle da se dese.

Naime Stefan Karić je nakon veze sa Ivom ostao sam i mnogi su mogli primijetiti kako se on itekako pokajao u vezi svega ovoga i na koji način je bilo moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i ovako iznenada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *