Showbiz

Zaručnik Emine Jahović je TEŠKO BOLESTAN.. Kako će ona ovo podnijeti!!

Emina Jahović Sandal je nedavno odlučila priznati kako su ona i Sadretin ponovo zajendo te kako ej shvatila da pored njega može da bude sretna i zadovoljna i kako može biti sretna.

Naime ona je nedavno priznala kako je istina da je Sadretin otišao u Austriju i kako je morao da ode tamo da bi se izliječio od depresije u kojoj je već neko vrijeme i sa kojom se muči već neko vrijeme.

Naiem ona je priznala da je već odavno znala šta i kako joj nsoi njen život i njena karijera i na koji način će se boriti i nositi sa svim tim.

Sada Sadretin dosta vremena provodi pored bazena i jezera kako bi se mogao opusitit i uživati na pravi način i uraditi što je potrebno i kako je potrebno.

Naime on je u tu polikliniku išao i kada se rastao od svoje supruge jer je on sklon depresijama i ni sam nije znao kako i na koji način bi s eizborio sa svim tim i kako bi išao dalje.

Sadretin i Emina su do sada jako dosta vremena proveli zajedno i na koji način bi našli i šta bi sve uradili.

Emina Jahović je nakon Mustafe ubrzo uplovila u vezu sa Sadretinom i priznala šta i kako i na koji način je uradila da bi bila sretna i zadovoljna.

Nikada do sada nije imala probleme sa ljbavi ali u posljendje vrijeme joj ne ide nikako dobro i ni sama ne zna šta bi uradila da bi bila sretna i da bi sve to riješila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *