Showbiz

Zastrašujući prizor: Srušio se KARANTIN U KINI u kojem su bili smješteni oboljeli pacijenti..Tek sada će nastati HAUS I BRZO ŠIRENJE BOLESTI..

Naime u Kini se iznenada srušio veliki hotel u kojem su bili smješteni oboljeli pacijenti kako bi se spriječilo dalje širenje Korona virusa,

Naime sve se desilo iznenada i odjednom te niko nije mogoa da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi. Naime pod ruševinama je ostalo najmanje 70 ljudi.

Za sada je samo pronađeno 16 osoba kojima će biti upućena pomoć i kojima će se maksimalno pomoći i posvetiti na pravi način.

Nikome nije jasno kako se zgrada srušila i šta se zapravo desilo te da li je moguće da se ovaksve stvari dešavaju i to na ovakav način te kakav bi sve to znak mogoa da bude.

Nikome niej ajsno špta i kako se deslo i na koji način te zbog čega.Sada će se uraditi sva ispitivanja kako bi se saznalo zbog čega se ovo desilo te i na koji način se moglo desiti nešto ovako.

Niko se nije nadao ovakvim stvarima da bi mogle da se dese i da se sve to dešava i odvija na ovakav način.

U obzir će uzeti sve stvari i činjenice koje su se do sada desile i na koji način se sve to dešavalo.

I dalje je situacija zbog Korna virusa jako loša i niko ne zna šta bi i kako moglo dalje da se desi i na koji način bi se situacija mogla smiriti i na koji način bi se mogli riještiti svi ti problemi koji su nastali u međuvremenu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako se desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *