Showbiz

Zauvijek su ga izbacili iz ZADRUGE nakon što je pokušao da PRETUČE SVOJU DJEVOJKU…

Nakon Mikija Đuričića iz rijalitija su odlučili da će da izbace i Marka Petrušević Petrućija koji je odlučio otvoreno da će da priča sa šredstavnicima sedme sile u studiju.

Lepi Mića je odlučio da će da nominuje Anu Korać i Aleksandru Subotić nakon čega su jednu od njih odmah nominovali da je odmah izbace iz rijalitija.

Aleksandra Subotić je bila u ringu sa Markom Petruševićem Petrućijem ali kako je on izgubio u rungu odmah su ga zbog toga izbacili.

David je priznao kako ga je baš bilo strah pitanja novinara koje bi mogli da mu postave.

On je nekoliko dana kukao kako bi da se izbiru sa svim tim i na koji način s obzirim na to da je do sada imao velike probleme sa njima.

Petrući je napokon priznao da je bio zaljubljen u Rebeku i da mu ona itekako posebno fali s obzirom na sve što im se do sada desilo i što su do sada oni zajendo prošli.

On je jednom prilikom bio u jednoj maloo dužoj vezi iz koje je odlučio jako brzo izašao nakon svega što je prošao sa svojom djevojkom.

On i Rebeka su u rijalitiju počeli da se muvaju i svi su to itekako primijetili te su se pitali kako bi onio mogli da se zabavljaju.

Nakon što su Rebeku izbacili iz rijaliitja on je shvatio kako je ona bial djevojak za njega i da bi on mogao da bude sa njom kako želči i ona je prema njemu bila jako dobra i bili su zadovoljni sa vezom koju su imali i koju su ostvarili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *