Showbiz

Zavukli su se ispod JORGANA pa se malo viđe zaigrali.. Luna je uzdisala…

Luna i Marko su do sada bez ikakvih problema svoje emocije i strasti pokazivali pored svima i opuštali se kako su imali želju i kako su oduvijek to i htjeli.

Naime nakon brojnih svađa koje su do sada imali odlučili su da se pomire i odmah su se bacili u akciju.

Nakon večere koju su imali u hotelu odlučili su da će se malo zaigrati pod jorganom i samo se moglo primijetiti kako se pokrivač mrda svo vrijeme gore dole a Luna je uzdisala kao malo dijete.

Nakon što su se izigrali zaspali su jedno pored drugog u zagrljaju ali niko nije siguran u to da li je bilo odnosa imeđu njih jer su brzo završili tako da je moguće da su se samo malo poigrali i ništa vipše.

Luna je do sada imala veliki niz promašaja u svojim vezama pa tako je sad akrenula i sa ovom vezom sa Markom ali nikome nije ništa neobično od nje da ona ima po nekoliko nervnih slomova zbog njega i zbog svih svađa koje je imala sa njim.

Luna i Sloba su imali tako brojne situacije i ove stvari koje je imala i probleme sa njim ima sada i sa Markom tako da mnogi tvrde da je velika vjerovatnoća da je u njoj problem i da se obavezno mora promijeniti ako misli da uspije u svom životu.

Njeni roditelji su je itekako kritikovali zbog toga ali uzalud jer ona i dalje radi sve kao i do sad ai ima isto ponašanje jer smatra da tako i treba da bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *