Showbiz

Zbog DAVIDA su kažnjeni svi ZADRUGARI jer je uradio ovo… Nikada mu neće oprostiti!!!

David Dragojević je nedavo odlučio da će da napravi mali štrajk nakon što su svi dobili veliku kaznu zbog koje su svi ukućani bili posebno ljuti i napeti jer nisu očekivali nešto ovako da bi moglo da se desi.

David Dragojević je morao sa svima da sakupi čak 29.000 dinara da bi platili kaznu koju su dobili zbog nečiestoće koju su napravili u kući jer nisu više redovno čistili i zbog toga su morali da plate veliku kaznu.

On je sve kritikvao zbog ovoga što su uradili i ši en vode račua o ovim osnovinim stvarima jer nije u redu da se ovkao ppnašaju a da svi plate zajendo kaznu jer neki vode računa o svojoj higijeni a neki prave velike probleme i svi moraju da plate i za njih.

Ana Korać je naravno bila velika podrška svom momku koji je izjaviod aon neće da jede jer su dobili ovoliku kaznu i kako sda trebad a uštede i da vrate te šare koje su potrošili.

Ana je priznala da je ponosna i sretna jer David ovako razmišlja i ako je on do sawd apokazao kako je on zaista ozbiljan momak i kako vrijedi da bude sa njim s obzirom na to kako on razmišlja i kako je do sada pokazao da je zasita vrijedan nje.

Iako je do nedavno toliko puta plakao zbog nje i njenog ponašanja i nakon što je saznaod a je ona bila prostitutka.

Ana Korać je pokušala na sve moguće načine sakrije to ali ipak se saznalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *