Zbog nje se brak ANE I NIKOLE RAĐANA raspao..Pogledajte ko je RASTURAČICA BRAKOVA... - Čitaonica

Zbog nje se brak ANE I NIKOLE RAĐANA raspao..Pogledajte ko je RASTURAČICA BRAKOVA…

Ana Nikolić i Nikola Rađan su nedavno  otkrili i priznali kako su odlučili da je najbolje da se razvedu  što je naravno izazvalo itekkao burne reakcije jer su oni o tome nekako sasvim mirno i normalno pričali.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oni su odlučili da neće da iznesu sav prljav veš koji je bio tokom njihovog braka i šta se sve desilo jer  oni ne žele da njihove kćerke saznaju to te da njihiva ljub av prema jednom od roditelja preraste u mržnju.

Oni su na Božić svojim kćerkicama objasnili kako više neće živjeti zajendo i da se ve to desilo jer su saznali za prevaru i kao ne mogu da oproste jedno drugome to što se desilo jer je nekako previše.

 

 

Nikola već duže vrijeme živi sam u Moskvi i tamo je počeo život sa jednom ruskom ljepoticom  a  Ana za nju nije znaola dok jendom prilikom nije odlučila iznenaditi Nikolu te je u stanu pronašla stvari druge žene.

Ana nije mogla da mu oprosti prevaru jer je za nju to bilo nešto najgore na svijetu te je istog trena odlučila da će se razvesti od njega.

Ana je jendom Nikoli odlučila oprostiti već prevaru akda je imao aferu sa jednom go-go plesačicom  jer on niej spavao sa njom ali eto ponovio je grešku i sada je napravio još veći problem.

 

Ana nije mogla da vjeruje da je njen suprug spreman da uradi nešto tako i kako može da uradi nešto tako njoj koja je davala sve od sebe da im brak bude uspoješan.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *