Showbiz

Zdravko Čolić nije htjeo 52 godine da prizna svog sina.. Evo ko je njegov sin!!

Naime davne 1973.godine Zdravko Čolić je nastupao na Evroviziji sa svojom pjesmo “Gori vatra” te od tada mnogi za njega znaju i poznaju njegov rad i način rada.

Naime Čola je do sada uradio puno toga u svom životu i mnoge je itekako iznenadio sa svim do sada šta je napravio i na koji način. Neke stvari koje su mu se u međuvremenu desile odlučio je da sačuva samo za sebe jer je smatrao da je nekako to mu i njabolje od svega da uradi i napravi.

On do svoje 52 godine nikada nije priznao svog sina Amira Kazića Lea koji je itekako dobar pjevač i koji je do sada uradio i napravio puno toga u svom životu.

Naime on je dosta puta pričao o tome kako on glumi Čolu i kako je on jako sličan njemu i da mu ljudi uvijek ta to govore.

Naime on je jako uspiješpan i zadovoljan sa svim do sada što je i kako napravio u svom životu i određene stvari koje je napravio odlučio je da će da zadrži samo za sebe,

On je rođen u Sanskom MOstu i tamo je i počeo da gradi svoju karijeru koja je itekako dobra i sa kojom je itekako bio zadovoljan kako i na koji način je uspio da je izgradi i napravi.

Nikada nije pričao o svemu ovome i mnoge stvari koje su mu se do tada desile su itekako uticale na sve to ali on je se nekako izborio sa svim tim na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *