Showbiz

ZDRAVKU ČOLIĆU su KĆERKE ČESTITALE rođendan na poseban način a kada je on vido njihove poruke RASPLAKAO SE…

Zdravko Čolić je jučer prosalavio svoj 68.rođendan svojim najbližima a njegove kćerke su odlučile da će mu pripremiti poseban poklon samo za njega kako bi ga obradovale i iznenadile.

Naime njegove kćerke mnogi nikad anisu ni vidjeli jer on im ne dopušta da postanu poznate zahvaljujući njemu a i smatra da su još puno mlade za to.

On je dobio veliki broj čestitki i od svojih kolega i od svojih bližih ali se nije nadao da bi nešto ovkao moglo da ga čeka jer je to sve što je on dugo vremena čekao i sada mu se konačno to i ostvarilo.

Njegove kćerke Una i Lara su zajedno sa svojom majkom Aleksandrom odlučile pripremiti posebno iznenađenje svom ocu povodom rođendana kako bi mu pokazale koliko ga vole i koliko im je stalo do njega.

One su putem Instagrama čestotale svom ocu rođendan te su napisale kako im je on sve i kako im je on uzor i kako će ga poštovati i uvijek voljeti na jedan poseban način kao i do sada.

Zdravko Čolić niakda nije bio za to da s ob zirom na to kako su mu kćerke još mlade i kako ima vremena da se pokažu i u javnosti i možda se i bave tim poslom jendog dana.

On ne želi ni u čemu se radi i jednostavno intenret i društvene mreže su im do nedavno je dopustio da urade nešto ovako.

Naime nije se nadao da će dobiti ovakav poklon dobiti od svojih kćerki i zaista su ga usrećile i obradovale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *