Showbiz

Želite da brzo i jendostavno dođete do PREPLANULOG TENA koji će vam trajati cijelo LJETO…

Naime početkom ljeta žene su toliko okupirane oko toga kako i na koji način će uspjeti da odđu do dobre boje i do preplanulog tena koji će dugo vremena da traje.

Naime potrebno je zanati par svati koje je potrebno kako bi uspjeli da imate dobar ten koji će vam trajati jako dugo.

Naime sve češće će te da čujete kako žene sve više idu u solarijum jer smatraju kako je na taj način najbilje da pripremite svoju kožu za sunčanje a niste ni svjesni činjenice šta i kako radite sebi i svojoj koži.

U solarijumu se proizvode UVA zrake dok se na suncu proizvode UVB zrake i to nikkao nije fobra priprema za vašu kožu za sunčanje kao što to vi mislite da jeste.

Kada uzimate kremu za sunčanje važno je ad pogledate satsav i u koliko se u njoj nalazi logo UVA onda vas ta kirema štiti od sunca ali ima i onih koje to ne rade.

Dovoljan vam je SPF 30 a ako imate jao tamnu kožu onda i SPF 15 i to je sasvim dovoljno za vas.

Onda svaka dva sata nanosite ovu kremu kako bi imala učinkovitost i kako bi vam zaista pomogla na pravi način i onako kako je to potrebno da uradite.

Zatim ni slučajno se ne sunčajte kada je sunce najjače jer tada nećete potamniit jer vaša koža ima sposobnost dva sata tamnjena i proizvodnej melanina, pigmenta kože tadako da nema potrebe da se sunčate cijeli dan.

Onda i u hladu možete da potamnite vjerujte i to najblje i nekada i bolje nego direktno na suncu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *