Showbiz

Željko i Jovana imaju VILU koja KOŠTA ČAK 2.5 MILIONA a do sada nikada nisu pokazali kako ona izgleda!! Pogledajte i vi…

Željko i Jovana Joksimović su prije par mjeseci kupili vilu koja košta čak 2.5 miliona eura a ta kuća je bila od Ivane Mišković i Gorana Karića i oni su već par mjeseci razmišljali o tome da li da je kupe jer im se baš sviđa a i potrebno im je sada više prostora kako bi imali za svoju djecu.

Njihova kuća se nalazi na Sjenjaku i to je poznata kao jedna od njakupljih lokacija u Beogradu a plan na kojem se nalazi njihoiva kućča je velik čak 20 ari a to je zapravo kao prosjek za jedno elitno naselje.

Oni su odlučili da će pustiti novinare u svoju kuću kako bi njihovi fanovi mogli da vide kako izgleda njihova kuća iznutra i kakav je njihov ambijent.

Osim toga novinari su posjetili i njihove komšije kako bi ih pitaali kakve komšije su Željko i Jovana te da li su ikada imali neki kontakt sa njima i da li su nekada komunicirali.

Naime oni su priznali kako oh čćesto viđaju te kako s eoni uvijek pozdrave sa njima i kako su uvijek do sada bili baš fini i ljubazni prema njima i nikad anisu imali neke probleme.

Uvijek su nasmijani i veseli bili kada god bi ih vidjeli zajendo i nekako su izgledali sretni i zadovoljni kada b i ih god neko vidio zajendo te niko ih nikada nije vidio ljute ili posvbađane što ih je sve posebno oduševilo ili oni samo znaju sve to na lijep način da sakriju ako nešto nije u redu između njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *