Showbiz

Željko MITROVIĆ bijesan od kako je vidio FAMOZNI VIDEO SNIMAK SVOJE ŽENE…

Milica Pašić je supruga Željka Mitrovića i ona je radila kao voditeljica na “Trećem kanalu” i zaista je bila prelijepa kao i dan danas tako da ni sam Željko nije mogao da joj odoli kada je vidio.

Ona je danas postala jedna od najuspješnijih žena koja je u svoju karijeru uložila dosta truda i rada kako bi uspjela. Naime ona je sada urednica zabavnog programa na televiziji Pink ali zajedno i sa Željkom radi na Zadruzi i pomaže mu onoliko ona to može.

Naime na televiziji Pink sada dominira pop ali i folk muzika ali Milica privatno nikada nije slušala ovakvu muziku tvrdi ona a dok je radila na Trećem kanalu uglavnom je bila takva muzika.

Ona je odlučila da će se u potpunosti posvetiti svojoj karijeri kako bi uspjela da ovako bude uspiješna i ponosna na samu sebe.

Naravno u svemu ovome njoj je nekako najveća podrška njen suprug koji je također dao sve od sebe kako bi uspio da izgrade ovakvu karijeru i da imaju sretnu i zadovoljnu porodicu.

Milcia je jako lijepa žena i mnogi Željku kada vide kakvu ženu on ima proed sebe.

Ona je nedavnop podijelila video na kojem se vidi kao je ona izgledala dok je radila na Trećem kanalu i tiome iznnenadila mnoge jer se vidi kako ona je nekada imala izgled i kako je i pta radila.

Željko i ne voli da se baš priča o tome i posebno je bio ljut zbog toga na nju.

Ali ona je nekako uspjela i to da riješi sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *