Showbiz

Željko MITROVIĆ je odlučio da više neće biti RIJALITIJA nego sad ima novi PLAN!! Pogledajte šta je sada osmislio…

Željko Mitrović je nedavno podijelio jednu vijest sa svojim gledateljima i poručio im da sprema nešto sasvim novo i drugačije. On već sada radi na novim projektima i ima u planu da napravi nešto novo.

On je uradio jedan od najvećih projekata do sada, naime on je uradio historijsku seriju Crveni mjesec koje je uradio Roman Majetić zajerdno sa Željkom Mitrovićem a danas su odlučili početi snimanje ove serije.

Naime on je ispirčao i poručio svima da mogu da očekuju nešto spektakularno jer to i jeste ovo što on sprema.

Ova serija je osmišljena po periodu 1913 i 1915.godine a glavni cilj ove serije jeste način da se jedna ljubavna priča uklopi u cijeli historijski događaj.

Naime oni su za ovu seriju pronašli veliki broj jako talentovanih glumaca koji su jedva čekali da počnu sa snimanjem ove nove serije.

Naime Ivana i Miloš su glavni glumci ove serije i Željko smatra kako će oni jako dobro da odrade svoj posao.

Budžet za ovu seriju je oko 5 miliona i Željko tvrdi da mu nije žao bilo uložiti ovoliko jer vjeruje da će rezultati biti fenomenalni.

Željko Mitrović je priznao a da on na ovaj način želi da poveća gledanost i siguran je kako će ona biti veća u odnosu na gledanost rijalitija.

On ulaže velike nade u ovu seriju i vjeruje da će da bude dobro i da će da ima jako dobre rezultate s obzirom na to koliki trud je uložio u sve ovo.

Pogledajte šta on sprema i šta nas čeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *