Uncategorized

Željko OSTAJE BEZ JOVANE.. Nakon toliko vremena ona donijela ovu ODLUKU!!

Jovana Joksimović je odlučila da eće da napušta svoje radno mjesto i da prelazi kdo svog supruga koji je započeo novi projekat i koji će sada da ima svoja tri kanala.

Naime Jivani Jioksimović je trebalo vreeman da dobro razmisli jer prelaskom i početkom rada sa sovjim suprugom ona bi mogla da ima više vremena za svoju djecu i da sa njim provodi više vremena ali ipak ona je odlučila da će da napravi ovja potez.

Ipak ona već dugo vremena radi sa Srđanom Predojevićem i ne bi ga mogla samo tek tako lahko da napusti i da krene da rai sa nekim novim timom bez obzira što se radi o jenom suprugu.

Naime ona ostaje na televiziji Prva i idalje će da vodi jutarnji program kao i do sada.

Naime ona je priznala da joj je trebalo dosta vremena da se odluči za nešto ovkao jer ipak se radi o ozbiljnim stvarim ai trebalo je da dobro razmisli o svemu tome i da odluči šta je ipak najbokje za nju da uradi u toj situaciji.

Naime Željko je imao u planu da Jovani prepusti sve i da ona uređuje priogram s obzirom na to da ona već 20 godina radi na televiziji tako da bi sigurno bila jako dobra i uspiješna u svemu tome i jendostavno nije ni bilo sumnje u nešto tako.

Jovana je priznala da ona jendostavno ne smiej da prezume tako veliku odgovornost jer nikad aništa niej rauila tako a i jendostavno mjesto na kojem je radila toliko godina za nju je posebno i ne može ga samo tel tako da ostavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *