Showbiz

Zemljotres u ALBANIJI uništio sve.. ALBANKI je stradala kćerka koju još nije pronašla..

Naime sinoć je bio jak zemljotres u Albaniji koji je nosio sve pred sobom te je veliki broj zgrada srušen i urušen. Naime pored toga ono šro je najvažnije jeste činjenica kako je veliki broj ljudi u svemu ovome stardao.

Naime veliki broj djece je smrtno stradao tako da mnogi nisu mogli ni da vjeruju šta se sve i kako desilo te na koji način su zapravo ostali bez svega jer sve ovo što im se desilo je bilo odjednom i neočekivano.

Veliki broj zemljotresa nam se dešava iz dana u dan te ni sami nismo svjensi nekih stvari i sutacija koje nam se dešavaju tako da sada tek shvatamo da je sve i ovo zapravo velika opomena od boga i šta i kako treba da uradimo.

Neke stvari nismo ni svjensi da se dešavaju oko nas i na koji način dok ne i dođemo u situaciju kada sve to vidimo i tek tada postanemo svjesni gdje šta kad i kako nam se desilo i na koji način.

Naime sve je ovo jedno veliko upozorenje od Boga šta i kako i na koji način treba da radimo i da budemo zadovoljni sa onim što imamo i što smo dobili te da bi mogli da budemo zadovoljni i sretni sa svim tim što smo dobili i što imamo.

Život je itekako nepredvidiv i ni sami nismo svjesni ni sigurni do kada ćemo i mi da postojimo na ovom svijetu i na koji način da funkcionišemo i da radimo i odrešđene stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *