Showbiz

Žena iz ODŽAKA PRETUKLA razbojnika koji je pokušao da OPLJAČKA RADNJU u kojoj je RADILA!! Pogledajte šta mu je uradila…

Anđelka Ilić je žena kojoj se svi naprosto dive od kako su vidjeli kako je ona pretukla razbojnika koji je pokušao da opljačka radnju u kojoj je ona radila.

Naime ona je bila pored kase kada je mladić maskira i sa pištoljem ušao u radnju u kojoj je ona radila.

Mladić je nasrnuo na nju i reko joj da vadi pare a ona nije ni razmišljala odmah je krenula na njega i bila je spremna da se bori sa njim iako je znala da on ima pištolj kod sebe.

Anđelka Ilić ima dvoje djece ali nekako bez obzira na sve ona je odlučila da će da riskira i da se bori jer je vidjela da ona to može i zaista na video snimku se može primijetiti kako je ona baš jaka ali i kako je dobila dosta udaraca i to jakih udaraca.

Naime ona je prije samo dva dana počela da radi u ovokj radnji i nije mogla da vjeruje da je neko već došao da je napadne i da opljačka radnju u kojoj je radila.

Naime na kraju je mladić odustao i otišao iz radnje jer se uplašuio a ni ona sama niej mogla da vjeruje da se ovo dešava i da je on otišao iz radnje praznih ruku i sama je nekako bila u nedoumici da li je nešto ovkao moguće da se desilo.

Kasnije su se svi pitali da li je moguće da je jedna žena uspjela ovako da se izbori sa muškarcem koji je odlučio da će dati sve od sebe kako bi dobio ono što želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *