Showbiz

ZILHA dobila poklon od svog dragog.. KONAČNO GA PREDSTAVILA.. Više ga ne želi skrivati!!!

Edis Fetić i njegova draga djevojka Dragana su i dalje zajendo bez obzira na sve što dešava i na koji način. Odlučili su biit zajedno bez oibzira na sve.

Naime oni su bez obzira na činjenicu što im je zabranjeno da budu zajedno s obzirom da su oboje u braku odlučili da će d abudu zajedno i da razmjenjuju emocije na način na koji to oni žele d aimaju i da urade.

Naime Edisova žena Zilha Karišik sve ovo podnosi kao lavica i maksimalno se bori da to uradi i odradi na najbolji mogući način s obzirom na činjenicu kako i šta joj je Edis uradio i na šta sve je bio spreman da uradi da bi zadoovoljio svoje potrebe.

Zilha je jako aktivna na svom Instagramu gdje redovno dijeli zanimljive fotografije. Nedavno se počelo sumnjati u činjenicu kako je ona sama dok je njen dradi sa nekom djevokom jako blizak u rijalitiju.

Nakon svega što se desilo ona je odlučial podnijeti zahtjev za razvod braka te kako bi najbolje bilo da se nakon svega što se desilo napravi nešto ovako i na ovakav način.

Nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako moguće da joj se desi nakon svega što je imala u životu i nakon svih problema koje je imala u svom životu i na koji način su stvari funkcionisale i kako se sve to odvijalo do tada.

Zilha je dobila nakit od nekoga te je to podijelila na svom Instagramu i na taj način se ona zahvalila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *