Showbiz

Zilha je ipak povukla ovaj potez ali evo šta je nakon toga tražila… Ne zna se šta je gore!!

Edis Fetić je 21.02.imao zakazano suđenje sa svojom suprugom Zilhom Karišik kako bi se nakon svega što se desilo razveli i kako bi se sve riješilo među njima.

Naime Edis je taj dan ipak morao ode u Novi Pazar kako bi se pojavio na suđenju i kako bi sve to završio ali ipak Zilha se nije pojavila na suđenju.

Naime on sa njom ima troje djece koju je ona odlučila izvesti da se malo odmore i zaborave na sve što se i kako do sada desilo i na koji način.

Naime ona je odlučćila od njega tražiti veliki dio novca i to čak 50% od cjelokupne zarade koju on ima u rijalitiju s obzirom da se njeno ime iz dana u dan tamo sve više spominje i ona smatra da bi trebalo ad i ona ima udio zarade u svemu tome.

Naime pored toga sva duševna bol i sramota koju joj je on nanio su dovoljni tako da on treba da uradi puno toga da bi eliminisao neke stvari i na najbolji mogući način sve to uradio i odradio do sada.

Naime on je priznao da nikada ne bi mogao svoju djecu da ostavi bez hrane i bez para te da će za njih dati sve ali Zilhi ne da ništa.

Naravno to se baš i nije toliko svidjelo njegovoj dragoj Dragani sa kojom je on započeo svoju vezu i sa kojom je jako sretan i zadoovljan te sa kojom je uspio i da uradi i ostvari puno toga do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *