Showbiz

Zilha odlučila da se POHVALI SA SVOJIM NOVIM MOMKOM.. Pogledajte s kim je ona u vezi.. Niko se nije nadao ovome!!

Naime nakon što je nju suprug prevario i ona je odlučila da će krenuti dalje sa svojim životom i da će uživati maksimalno i da će se izboriti sa svim tim.

Naime Pavle Jovanović je Zilhin novi partner i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime radi se o tome da je Pavle otkrio kako se on dopisuje sa Zilhom i da su odlučili započeti takvu komunikaciju i nešto na ovakav način.

Naime radi se o tome da je on bio gost u emisiji kod Dušice Jakovljević i da je on odlučio da će se javno obratiti i priznati da on ima ovakvu komunikaciju sa Zilhom i da je moguće da se među njima desilo nešto ovako i na ovakav način.

Naime Zilha ipak nije htjela da priča ništa o tome i odlučila je da će neke stvari ipak zadržati samo za sebe jer je smatrala da je ipak tako i najblje jer i do sada se nikada nije javno nikome obraćala jer je smatrala da je ipak najbolje da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Pavle je ipak otkrio sve i samo je lijepe riječi imao za svoju novu partnericu što je mnoge iznenadilo od nje jer ipak ona je nedavno saznala kako je njen suprug vara i kako se desilo nešto ovako i na ovakav način i kako stvari funkcionišu na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako i na koji način je funkcionisalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *