Showbiz

ZILHA POSLALA EDISU zahtjev za RAZVOD BRAKA.. Evo zašto on nije potpisao!!

Zilha je nedanvo na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je napisala kako je ona poslala Edisu zahtjev za razvod braka samo što mu produkcija još nije uručila te se i ona pita zašto to oni rade.

Naime ona je napisala kako na sve moguće načine želi da apeluje i da im poruči da mu što prije daju papire jer ona više ne želči ni dana da bude u braku sa njim.

Nakon svgea što je on do sada radio i što je sve vidjela u rijalitiju ona je odlučila napisati da ne želi da joj iko spominje ovakvog muškarca jer je shvatila kako je to ipak i najbolje nakon svega što joj se do sada desilo i na koji način.

Edis Fetić je do sada pričao o tome kakop Zilha ne želi da mu da razvod i da on ne zna šta i kako bi mogao da uradi nakon svega toga što mu se do sada izdešavalo i da on želi da bude sa Draganom nakon svega toga jer smatra da je ona žena za njega.

Ali nedavno su se poajvili i problemi u njegovoj i Draganinoj vezi nakon svega što su oni do sada doživjeli i na koji način.

Edis je pokazao na koji način on želi da vodi život i kako mu nije bitno mišljenje drugih ljudi te kako je spreman na sve samo kako bi uspio uraditi i dobiti ono što on želi i smatra da je najbolje da uradi i napravi i na koji način.

Nikada mu nije bio problem to pokazati pred svima i u to su se svi mogli da uvjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *