Showbiz

Zilha traži velike pare od Edisa da bi pristala na RAZVOD..

Zilha Karišik je supruga Edisa Fetića koji je u vezi sa Draganom i bez obzira na sve on se i dalje ponaša kao da je sve u najboljem redu.

Oni su zakazali suđenje za razvod ali Zilha se nije pojavila na ročištu jer je ona otišla sa djecom na odmor da bi malo zaboravila na sve što se desilo i na koji način.

Naime ona je odlučila otići sa djecom na odmor na Zlatibor kako bi se malo odmorili i uživlai u svemu na pravi način.

Ona je odlučila da će da traži 50% honorara koji će on dobiti u rijalitiju da njoj pripane jer je ona već postala dio toga i smatra da bi on trebao da i njoj da jedan dio tog honorara s obzirom an to kako i šta joj se desilo zbog svega toga.

Onda sva imovina koju imaju, ona traži jedan dio imovine jer i ona smatra da je ona velikim dijelom učestvovala u svemu tome i da je zaslužila da dobije puno toga i na pravi način za sebe.

Nikada joj nije bio problem uraditi i napraviti puno toga da bi bila sretna i zadovoljna i da bi imala sve ono što želi i što je potrebno za sreću i radost.

Ipak on nije baš sve ovo očekivao od svoje drage da bi moglo da mu se desi na ovakav način i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Naime on nije mogao ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi i da će se ona ovako promijeniti i sve to tražiti od njega priznao je i sam-

Narqavn Dragana nije sretna zbog svgea toga ali ipak želi da on sve to riješi i završi sa njom i da nemaju više nekih dilema i problema oko svega toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *