Showbiz

Život na vagi ih je spojio!!Velika ljubav rodila se u ovom takmičenju a oni su smršali više od 80kg.. Izgledaju fenomenalno!!

Marino Marušić je uspio da se vrati u rijaliti i on je imao veliku želju da smrša i da izgleda jako dobro a pored svega toga da bude zadovoljan i sa svim ostalim stvarima.

Naime on je posebo obradovao Edu sa svojim ponovnim dolaskom jer mnogi se nisu nadali da bi ponovo mogli vidjeti i da je to ono što oni žele da urade i naprave u svom životu.

Naime on je bio njemu velika podrška i tvrdi da bi sigurno odavno odustao da nije bilo njega.

Marijana je pozvala i njegovu majku koja je došla i bodrila svog sina i pomogla mu u dosta stvarti i ohjrabrila ga da može da uspije da skine svoje kilograme sa kojima se već dugo vremena muči.

Naime Marino je imao 167,1 kg kada je došao u rijaliti a sada 109,2 kg i jako je sretna jer je uspio u tome jer je njegov veliki cilj bio da u životu uradi i napravi sve ovo i posebno ga sve to urseći.

I sam je priznao da mora još raditi na sebi da bi uspio da uradi sve to na njabolji način i da bi uspio da smrša baš onako kako želi da sve to bude.

Naime on se nekako baš zbližio sa Sarom koja je na ulasku u rijaliti imala 137.7 kg a sada ima 103 kilograma i jako je sretna i zadovoljna zbog toga jer je uspjela u svemu tome.

Rijaliti ih je sve spojio i jako su sretni i zadovoljni zbog toga jer su uspjeli u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *