Showbiz

ZOLA POBJEGAO od MILJANE I SADA SPAVA u krevetu sa Aleksandrom..

Lazar Čolić Laza je pokazao veliki broj simpatija prema Aleksandri Nikolić i u to su svi mogli da se uvjere na pravi način da je tako nešto moguće.

Naime itekako je poznato da je on bio sa Miljanom i da je još uvijek sa njom i na koji način je funkcionisala njihova veza te šta im se sve do sada desilo i na koji način.

Naime ALeksandra je odlučila da neće priznati nikome da joj se sviđa Zola i da bi htjela da ima nešto sa njim jer je odlučila da je tako ipak najbolje da uradi.

Naime ona je priznala da joj prija samo njegovo društvo i da je to to i ništa više.

Onda ona je odlučila da će da napravi nešto ovako i na ovakav način u svom životu i da ne žli ništa više od prijateljstva da ima sa njim.

Naime Zola je ipak rekao nešto sasvim drugačije i priznao je da se ona njemu sviđa te kako bi on radio bio sa njom ali sada ipak nešto tako još nije moguće.

Miljana se toliko naljutila oko toga da nikome nije mogla opisati sreću koju je osjetila tada jer ipak neke stvari koje su joj se desile su uticale na sve to.

Miljana i Zola su do sada napravili raznorazne stvari i scene dok su bili u rijalitiju i to su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto tako moguće.

Sada je spremna da uradi sve samo kako b9 ga vratila i bila sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *