Showbiz

Zoran Majranović ga držao na svojim ramenima a on mu je ŽENU… Konačno se riješila priča sa UBISTVOM NJEGOVE SUPRUGE…

Već je dosta vremena prošlo od ubistva Jelene Marjanović koja je supruga Zorana Marjanović sa kojim je dobila i potomke. Njena smrt je sve izennadila i niko s eniej nadaoda bi ona ovako rano mogla da izgubi život.

Naiem još uviek se ne zna ko je ubio Jelenu ali jedan od glavnih optuženih bio je njen suprug koji je prizanod a on nikada nipšta ovako niej uradio svojoj supruzi zapt ga terete i d anikada ne bi mogoa ni da pomisli na to.

Jedno vriejme je on proveo u zatvoru te je nakon tgoa pušten na slobodu da se brani sa slobode.

On je nedavno na svom profilu podijelio nekoliko fotografija na kojima se vidi kao je sa njim sin kojeg je on dobio u svom prvom braku te kako ga on drži na svojim ramenima.

Naime on je napisao kako je posebno sretan jer bebu od 3,50 kilograma treba odgojiti do 80 kilograma i zato je posebn sretan i zadovoljan sas vim tim što ej do sada uspio da uradi i kao je uspio sve to.

Uroš je već odrastao momak i jenda je formirana ličnost te nema potrebe ni da se sumna u to šta će on raditi u životu i kako će da funkcioniše i na koji način.

Nije se nadao da bi život mogoa ove stvari da mu donese i da bi neke ljude koji su bili u itekako dobrim odnosima nikad ane bi mogao da pomisli da bi oni mogli da mu urade neke stavri koje su mu se deisle u posljende vrijeme.

Ljudi sa kojima je bio u tako reći najboljim odnosima su ga na takav način iznevjerili i razočarali da ni on sam nije mogoa da vjeruje da je nešto tako moguće da se dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *