Showbiz

Zorica Marković pred svima PRIZNALA DA VOLI ŽENE I DA E ZALJUBLJENA U OVU ŽENU GODINAMA!!!

Zorica Marković je žena koja je svojom izjavom ostavila vez riječi cve. Naime ona je priznala kako bi ona rado bila u vezi sa Lunom Đogani, sa Kijom Kockar i sa Ćanom te kako bi rado bila i malo intimnija sa njima.

Naime ona je to priznala bez ikakvih problema i otvoreno je o svemu tome pričala i nije jo bio problem da sve to prizna i to na ovakav način.

Naime naravno ona nije izjavila da to želi odmah nego kada bi bila u toj situaciji i kada bi trebala da bira ona bi to uradila sa ovim ženama i bila bi jako sretna i zadovoljna priznala je i sama.

Ona se pitala kako bi sve to bilo s obzirom na činjenicu da je ona izizetno visoka i zgodna žena tako da je pomislila na to kako bi ona sa njom izgledala da imaju odnose na haubi i kako bi se sve to odvijalo.

A onda su tu i Kija i Luna s obzirom na činjeicu kako su tako brzo uspjele da postanu poznate i da se o njima toliko priča.

Pitala se da li su one baš tako dobre u krevetu i da li bi je mogle zadovoljiti na pravi način.

Zorica je uvijek bez problema i bez ustručavanja pričala o ovakvim stvarima u šta su svi mogli da se uvjere da je to za nju sve sasvim u redu i sasvim normalno.

Mnoge je iznenadpo njen odgovor jer nisu se nadali ovome.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to što je ona rekla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *