Showbiz

Zvijezda Granda je odlučila reći DA ovom muškarcu a niko nije ni znao da ona ima momka…

Belma Karšić je nekada bila takmičarka u Zvezdama Granda i nedavno je odlučila da će izgovoriti sudbonosno da a mnogi nisu ni znali da ona ima momka i ovo im je baš bio veliki šok i iznenađenje od nje.

Ona je se u martu zaručila i nakon samo par dana su odlučili da će da organizuju manje vjenčanje koje će biti samo za njih da bi se mogli vjenčati.

Ona je imala želju da to bude manje vjenčanje i da ima samo bliže osobe oko sebe jer joj je to posebno važno a sve ostalo je manje važno.

Belma Karšić se takmičila u Zvezdama Granda 2014/2015.godine i ona je tada pokazala kako ona ima fenomenalan talenat na kojem joj mnogi zavide i pitaju se kako ona uspijeva u svemu ovome.

Zaista je ulagala veliki trudi i davala svoj maksimum kako bi to i pokazala, a što se moglo u vidjeti sa svim njenim nastupima.

Belma je odlučila da će uzeti prezime svog muža i od sada je Belma Spahović i priznala je kako je posebno sretna i zadovoljna zbog toga.

Belma je odmah podijelila par fotografija na kojima se može vidjeti kako su zaista ljep i sretan par koji je nekkao skladan i lijep.

Vidi se da njihova ljubav cvjeta i da su zaista nekako fini i sretni.

Sada je odlučila da će se malo više posvetiit ovoj strani života kako bi mogla da ostavri sebe i da ima porodicu a uz to će pomalo da se posveti i karijeri i snimanju novih pjesma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *